Preview Mode Links will not work in preview mode

Peace of Mind Podcast

Sep 4, 2019

Acceptatie is iets waar we allemaal mee te maken hebben. De wereld ziet er nu eenmaal niet altijd precies zo uit als we graag zouden willen. Iedereen worstelt wel eens met vervelende situaties of met zichzelf, en zou graag zijn/haar leven willen veranderen.

In deze podcast leg ik uit waarom je nooit iets duurzaam...


May 13, 2019

Met deze meditatie van 10 minuten onderzoek je je zintuigen en ademhaling en wat er gebeurt met je aandacht as je stilvalt.


May 3, 2019

Is geluk maakbaar? Kunnen we het leven gieten in een vorm waar wij gelukkig van worden, of zijn er ook dingen die buiten onze macht zijn?

In deze aflevering neem ik je mee in 5 dingen die je kan oefenen of leren om gelukkiger te leven. Met een gezonde dosis realiteit over de beperkingen van de maakbaarheid van het...


Apr 29, 2019

Doe mee met Mindful Mei! Sinds 3 jaar organiseer ik in de maand mei altijd een challenge waarin je 31 dagen lang op kleine momenten elke dag je aandacht oefent, zodat je langzamerhand je leven verandert.

Mindfulness of meditatie is niet iets wat je af en toe doet. Het is niet iets waar je alleen op terug grijp op...


Apr 19, 2019

Op jullie verzoek een meditatie om mee te gaan oefenen! Mocht je nu denken: hee, maar dat is niets voor mij, luister dan aflevering 10 "Mediteren, wat is het, waarom wil je het en hoe doe je het?"

In deze meditatie neem ik je in 13 minuten mee om te onderzoeken wat er van binnen leeft, het oefenen van je aandacht op...